U djelovanju bilo koje udruge za uspjeh je potrebna kvalitetna organizacija, veliko odricanje i podrška svih članova i njihovih obitelji.

 

U “procesu” poboljššanja djelovanja kluba na svim područjima već sada su s radom počele dvije nove grupe (dječaci rođeni `00./`01., te `06./`07. godine) tako da u klubu sada djeluje 7 grupa (veterani, seniori, kadeti `96./`97, dječaci `00./`01., minići `02./`03, te superminići `04./`05. i `06./`07. godište) što je ukupno oko 100 igrača. Kroz sljedećih 60 dana obnovit će se cjelokupna oprema (seniori – trenirke, torbe, polo majice za putovanja, te majice za zagrijavanje; dječaci – trenirke, torbe i kratke majice; minići – trenirke, torbe, kratke majice i lopte, te superminići – trenirke, torbe, kratke majice i lopte), a tu su, zahvaljujući naššem veteranu i bivššem senioru Jurici Starčeviću, jošš dva gola za mini rukomet. Vizitke kluba su već gotove, a seniorski Hummel dresovi “ukraššeni” sponzorima.
Do kraja godine kompletirat će se popis veterana u žželji da djeluju i stariji i mlađi veterani, dolaze i slike svih članova individualno, u ekipama (u svoj opremi), te zajednička slika svih članova kluba i uređenje web stranice kluba, reaktivira se  streaming domaćih utakmica. Tu su i kalendari, mirisi za auto, rukometna večer u Pubu.
Do sada su se našše vijesti objavljivale na portalima likaplus i lika-online, redovito ažžuriramo face grupu i naššu internet stranicu, tu je i velika cerada kraj crkve kojom se obavješštavaju gledatelji oko odigravanja utakmica, obavijesti na radiju kojima vas našši igrači osobno pozivaju na domaće utakmice.
Uz seniorsku ekipu u ligi se natječu i minići. šŠibenik 27.10.2013.,  Kaštelir 16.11.2013., Velika Gorica 14.12.2013., Split 27.-29-12.2013., Zenica 10-12.1.2014. samo su neki od turnira na kojima će se sudjelovati, a tu je i naš tradicionalni turnir za mlađe uzraste “Mali medo”.
Sve napisano ali i zaboravljeno ne bi bilo moguće bez dobre volje svih ljudi oko kluba, članova kluba i njihovih roditelja kojima se ovim putem zahvaljujemo na velikom odricanju i podrššci 🙂