Trogir je bio još jedan u nizu veoma jakih protivnika.

Pripreme seniorske ekipe u punom su jeku, a unatoč tome što se treninzi još uvijek odrađuju na vanjskom terenu i što je cilj isključivo povećanje fizičke spreme odigrano je već pet prijateljskih susreta (3 s ekipama iz Premijer lige i 2 s prvoligašima).

U posljednjem pripremnom susretu seniori su u srijedu, 2. rujna 2021. godine, otputovala u Trogir gdje je snage odmjerila s istoimenim članom Premijer lige. U sastavu nije bilo veoma bitnih Šime Markića i Dražena Petrovića što je uvelike smanjilo konkretnost i rotaciju kako u napadu tako i u obrani.

Unatoč navedenim izostancima ekipa je imala po petnaestak minuta vrlo dobre igre u svakom poluvremenu. Crne rupe krajem prvog i drugog poluvremena domaćini su objeručke prihvatili i stvorili nedostižnu razliku.

 

RK TROGIR – RK GOSPIĆ 36:24 (20:12) – Dželalija (7), Seferagić (4), Verzon (3), Udiljak (3), Kovačević (2), Sakić (2), Jelić (2), Antić (1)

 

Do kraja tjedna nastavljaju se treninzi vani, a početkom idućega ekipa ulazi se u dvoranu gdje će polako početi rad s loptom.