Odigrane su i zadnje prijateljske utakmice prije početka prvenstva.Obe utakmice smo odigrali kao gosti u Zadru u dvorani Mocire te ostvarili 2 poraza.
Nikako da kompletni odigramo jednu utakmicu. Takvo stanje (što ozljede što izostanci) se vuče još od od 8. kola, znači 5 kola redovnog prvenstva te cijelo pripremno razdoblje uključujući i sve pripremne utakmice.

Prvu utakmicu smo odigrali s Arbanasima i izgubili 4-5 razlike. Bila je to bolja predstava naših igrača nego u domaćoj utakmici protiv istog protivnika. Igralo se odlučnije i čvršće no zbog ozljeda i izostanaka dolazimo do problema malog izbora igrača što protivnici iskorištavaju.

Druga utakmica je odigrana u istoj dvorani s ekipom Zadra te je ostvaren poraz od5-6 razlike. Zadar je ekipa koja se natječe u 2. HRL jug te je poraz u jednu ruku i očekivan. Također nismo bili ni približno kompletni, nedostajalo je čak 5 igrača no ekipu su prestavljali odlični golman Brkljačić s 20-ak obrana te novopridošli Aleksandar Antić s 8 pogodaka.