Završio je 14. Rukometni kamp Balić&Metličić.

Rukometni kamp Balić&Metličić je na Jelsi (Hvar) od 8.-13. srpnja 2021. godine okupio 134 mlada rukometaša i rukometašice iz cijele Hrvatske. Bilo je to 14. izdanje rukometnog kampa u organizaciji kluba koji nosi ime po našim rukometnim legendama.

Osokoljeni nezaboravnim iskustvima i doživljajima koje im je donio kamp u Gospiću, samo par dana nakon prvi su puta mladi rukometaši Gospića otputovali na neki rukometni kamp. Na Jelsu ih se uputilo čak 13 (9 dječaka i 4 djevojčice), te su se nakon šest dana treniranja pod palicom rukometnih idola cijele Hrvatske u Gospić vratili oduševljeni.

Treninge su, između ostalih, vodili Ivano Balić, Petar Metličić, Ljubo Vukić i Dalibor Anušić redom proslavljeni reprezentativci Hrvatske, a naše rukometne nade su širom otvorenim očima strpljivo upijale sve sugestije i savjete kako bi unaprijedili svoja rukometna znanja i sposobnosti. Bilo je tu i velikih pohvala upućenih prema mladim rukometašima Gospića što nas je dodatno veselilo.

Uz treniranje, sudionici su imali dovoljno vremena za druženje, kupanje, šetnje gradom i druge slobodne aktivnosti.

Nakon pet dana uživanja, posljednji, šesti, dan donio nam je informaciju koja nas je učinila ponosnijima no što smo mogli zamisliti. Organizator je našu igračicu Saru Vukelić proglasio najboljim polaznikom kampa što je dodatno ispunilo srca roditelja, trenera, prijatelja i suigrača.

Ovim putem se zahvaljujemo RK Balić&Metličić i Ivici Marašu na odličnoj organizaciji, te čestitamo svim našim članovima sudionicima kampa na ponašanju i prikazanom rukometnom znanju čime su sebe, svoje roditelje, svoj klub i grad prezentirali na najbolji mogući način.

Vidimo se i dogodine.