Gradska sportska dvorana u Gospiću ugostila je zamjenom domaćinstva u subotu, 15. listopada 2022. godine, rukometni susret 3. kola 2. HRL Zapad između RK Veruda i RK Gospić.

Markić, koji je u ovoj utakmici bio posebno raspoložen, otvorio je susret s dva uzastopna pogotka, a sve do 20. minute prvoga dijela igralo se „gol za gol“ nakon čega su se Gospićani s tri gola iz igre i jednim sedmercem odlijepili na 3 razlike i na predah otišli pri vodstvu 15:12.

U nastavku su Gospićani, iako pred svojom publikom, kao gosti pokazali čvrstu igru i rezultat je bio na njihovoj strani do kraja susreta. Istrijani su se, unatoč zaostatku od 8 pogodaka razlike u 55. minuti utakmice, pokazali kao odlučni protivnici i nisu posustajali, pa je posljednji pogodak na utakmici bio upravo njihov. Igrači trenera Marina Bilića odnijeli su pobjedu rezultatom 33:29 i osvojili nove bodove u stopostotnom nizu ligaškog natjecanja.

Svojom igrom i efikasnim izdanjem istaknuo se Šime Markić i postigao 15 pogodaka.

RK VERUDA – RK GOSPIĆ – 29:33 (12:15) – Markić (15), Jelić (5), Krmpotić (4), Matulović (3), Cvjetković (2), Pavelić (2), Antić (1), Suknaić (1)