Krenule su pripreme seniora za proljetni dio sezone.

 

Nakon nešto manje od 2 mjeseca odmora krenule su pripreme seniora za proljetni dio sezone. Okupljanje i prvi trening odrađeni su u ponedjeljak, 15. siječnja 2018. godine, a u nastavak sezone krećemo s određenim izmjenama.

Došlo je do promjene trenera, pa će tako umjesto Tomisava Špehara na toj poziciji biti Vanja Antić.

Promjena ima i u igračkom dijelu. Ekipi su još u prvom dijelu sezone priključeni kadeti (2000. godište) Ivan Šikić, Raimond Quni, Ivan Kosović, Nikola Marijić, Andro Jurišić i Matija Mikić, a sada su im se priključili i mlađi kadeti (2002. godište) Matej Suknaić, Josip Starčević, Filip Dizdar i Nikola Biškupić. Povratnici u ekipu su Klaudio Bašić, Igor Jelinić i Ivan Verzon, dok su tu i rekovalescenti Matej Udiljak i Nikola Milinković. S nama, zbog poslovnih i privatnih razloga, više nisu Mate Pavelić, Igor Radaković i Marin Čović.

U prvom dijelu priprema radit će se kombinirano u dvorani, teretani i vanjskom terenu trenirati gotovo svakodnevno, a u planu su 2-3 prijateljske utakmice.

Kvalitetnim treninzima i ozbiljnim pristupom pokušat ćemo podignuti kvalitetu ekipu na svim razinama, a najviše će se računa voditi o fizičkoj pripremi, agresivnosti, samopouzdanju i dobroj atmosferi unutar ekipe.

Uz opstanak u 2.HRL zapad cilj je i što više koristiti mlađe dečke kojima će svaka prilika biti od velike važosti za njihov razvoj.

Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo što više pobjeda, ali ono što gleateljima možemo obećati je da ćemo se” bacati na glavu” za svaku loptu.