Početak priprema, popis igrača, raspored utakmica…!

 

Nakon dvomjesečnog odmora vratili smo se treninzima. Okupljanje i prvi trening priprema bili su zakazani za 19.8.2013. godine. Igrački u sezonu ulazimo s dosta slabijim sastavom budući je mlađi kadet Filip Begić otiššao u RK Zamet, nekoliko kadeta je odustalo dok smo od starijih ostali bez braće šŠpehar (Ivan – privatne obveze, Tomislav – kraj karijere zbog ozljede) te Aleksandra Antića (odlazak u RK Selce), no dobili smo i dva rekovalescenta, Marka Šimića i Zvonimira Kneževića (oba od ozljede) kojima žželimo uspješšan povratak. Rezimirano, od 28 igrača (proššla sezona) doššli smo na broj od 21 dečka te u sljedećem sastavu krenuli na pripreme:
GK: Kolačević (16), Brkljačić (28), Milković (17), Došen (30)
LK: I. Jelić (16), Pielić (14), Brajković (16)
LV: Radaković (22), M. Jelić (27)
SV: Troskot (15), Kovačević (17), Antić (28)
DV: ŠŠimić (30), ŠŠimunić (27)
DK: Paun (19), Milinković (15), ŽŽivković (18)
P: Baššić (17), Pavelić (23), Maras (16), Knežžević (30)

Pozitivna strana smanjenja broja igrača je da nam je ostala ekipa ozbiljnih dečki zainteresirani za kvalitetan i naporan rad u kojem je svatko od njih spreman u svakom trenutku svoje obveze podrediti klubu i rukometu.
Kako bi što spremniji dočekali početak sezone odrađuju se naporni treninzi. Prva dva tjedna trenirali smo 2 puta dnevno (jutarnji i večernji trening), a do početka sezone u planu je jedan trening dnevno.
U žželji da prošširimo klupska ali i privatna prijateljstva doššli smo u kontakt s RK Brežžice (SLO), te kontaktirali već nam poznate rukometašše iz Bihaća (BIH) s kojima ćemo usuglasiti termine odigravanja prijateljskih utakmica tijekom 9. mjeseca 2013. godine. Pozvani smo u Ogulin na tradicionalni turnir (8.9.2013 – RK Ogulin, RK Goranin) povodom obilježžavanja Dana grada na kojem ćemo naravno sudjelovati.

Prvo kolo sezone 2013./2014. je zakazano za 28./29.9. 2013. godine u kojem gostujemo u Crikvenici protiv RK Selce.
U ligi se natječe 11 klubova. Nova ekipa je RK Zamet II koja je ispala iz II HRL zapad, a napustila nas je ekipa Pećina koja će se natjecati u viššem rangu.

Nadamo se uspješšnoj sezoni, a to bi značila velika podršška gledatelja, napredak svakog od pojednica ali i ekipe kao kolektiva na terenu i izvan njega, te naravno ostanak u ligi.