U periodu priprema za nadolazeći proljetni dio sezone 2022./2023. seniorska momčad Rukometnog kluba „Gospić“ odigrala je u Biogradu, 27. siječnja 2023. godine, pripremnu utakmicu protiv Rukometnog kluba Biograd. Igrači Gospića ostvarili su pobjedu rezultatom 35:30.

Igrači trenera Marina Bilića u trenažnom su procesu od početka siječnja a za cilj imaju što bolju pripremu za nastavak, nakon prvog dijela, vrlo uspješne sezone. Nakon stopostotnog niza od 9 pobjeda u 9 odigranih utakmica seniori se nalaze na 1. mjestu tablice 2. HRL Zapad. Kvalitetan rad, vrijedno treniranje i sustavno pomlađivanje prve momčadi daje rezultate i potvrdu kako se kvalitetan dugogodišnji rad s djecom i mladima uvelike isplatio.

Do početka odigravanja prvog susreta 2.HRL Zapad u nastavku sezone seniore očekuje još desetak dana vrijednog treniranja, a do 10. uzastopne pobjede pokušati će doći preko vrlo kvalitetne ekipe Rukometnog kluba Ogulin. Proljetni dio sezone kreće za vikend 18./19. veljače 2023. godine kada će Gospićani svoje prijatelje iz Ogulina ugostiti u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću.