U iduću sezonu organizacijski ulazimo još jači.

Klub je svakim danom sve veći i okuplja sve više članova što utječe na obujam organizacije koja je sve zahtjevnija. Vodeći se tezom da povećanje broja članova ne smije utjecati na pad kvalitete rada odlučili smo zatražiti pomoć onih koji su nam najveća podrška i bez kojih svih ovih rezultata i uspjeha ne bi bilo, pomoć roditelja.

Slijedom iznad navedenog dobra i kvalitetna priprema koja traje već dva mjeseca realizirana je na sjednici Skupštine na kojoj su skupštinari u srijedu, 20. lipnja 2018. godine, u desetak točaka Dnevnog reda, donijeli određeni broj strukturnih i organizacijskih promjena kojima je zaključena još jedna, po uspjesima, povijesna rukometna sezona i kvalitetnije nego ikada do sada otvorena priprema za onu koja nam slijedi.

Usvojen je novi Statut kojim je Klub dobio novo radno tijelo, Vijeće roditelja. Kako je istaknuo predsjednik Ivan Biljan, roditelji su ovime dobili svoje mjesto koje im i pripada u ovom Klubu jer su oni glas djece zbog kojih u konačnici i jesmo ovdje.

Uz konstituiranje Vijeća roditelja izabran je i novi zamjenik predsjenika Kluba Vanja Antić, članovi Izvršnog odbora Marko Šimić i Nikola Brkljačić, te tajnik Josip Dragičević.

Rukometni klub “Gospić” danas broji oko 280 članova svih dobnih kategorija. Rad Kluba i trener prepoznat je i izvan granica naselja Gospića tako da Klub djeluje i na području Ličkog Osika, Općina Perušić i Udbina s kojima ima iznimne odnose.

Uz mnoštvo medalja, pa i onih na državnoj razini, ova sezona je sigurno upisana velikim slovima. No tu priča o našem lijepom kolektivu tek počinje. Klub je pred realizacijom novih projekata, posebice u radu s mlađim uzrastima čiji je rad prepoznao i resorni Središnji Državni ured za sport koji će popratiti Projekt Kluba s naglaskom na program sportskog razvoja učenika osnovnoškolske dobi.

U novu sezonu ćemo, uz već navedeno, ući jači za dva trenera, a očekujemo i još neke novosti o kojima ćemo pisati u idućim vijestima.

Skupština je usvojila i Kodeks Kluba s jasnom porukom:

Prijateljstvo unutar Kluba gaji se kao najveća vrijednost!