Seniori su trećom uzastopnom pobjedom nastavili pozitivan niz.

U Gradskoj – školskoj sportskoj dvorani u Gospiću je u subotu, 25. listopada 2020. godine, odigrana utakmica 4. kola 2.HRL zapad u kojoj smo pred praznim tribinama ugostili RK Dubova – Gaza. Cilj je bio nastaviti s odličnim igrama i produžiti niz pobjeda kako bi zadržali priključak za vodećom ekipom Rovinja.

Spomenuti cilj je ostvaren na najbolji mogući način. Priliku su dobili svi igrači u podjednakoj minutaži tako da je potrošnja bila optimalna, a veoma brzo odvajanje na nekoliko pogodaka prednosti omogućilo je najmlađima da se dokažu i pokažu svoj talent.

U prvih 15 minuta smo na krilima fantastičnog golmana Kolačevića i napadački konkretnih Kovačevića (2) i Seferagića (2) poveli 7:3. Nastavak odlične igre potvrđuju Bilić, Kovačević, Seferagić i Suknaić s po jednim pogotkom, a 6:3 seriju završava mladi četrnaestogodišnji Tin Balen dvama pogotcima iz sedmeraca za visokih 13:6 u 24. minuti igre.

Uslijedio je tada blagi pad koncentracije, no Seferagić va puta zabija i osigurava miran odlazak na odmor pri vodstvu 15:11.

Udiljak s 2, te Balen, Sakić i Seferagić s po jednim zgoditkom povisuju na +6 (20:14) u 37. minuti, no gosti iskorištavaju novo opuštanje naše ekipe i smanjuju na 20:17.

Danas briljantni Seferagić s 3 i Bilić s 2 pogotka povisuju na 25:19, te uvode utakmicu u mirne vode. Matulović (2), Suknaić (1) i P. Milković (1) donose vodstvo 29:21 u 54., dok Balen i Kovačević potvrđuju nekoliko sigurnih obrana Brkljačića i s po jednim pogotkom povećavaju razliku na +9 (32:23) u 57. minuti, da bi utakmica završila s konačnih 32:16.

Seferagić s 9, Balen i Kovačević s po 4, Matulović i Bilić s po 3, te Udiljak, Suknaić i Verzon s po 2 pogotka bili su najefikasniji igrači naše ekipe.