Dječaci “B” i djevojčice “A” odigrali su (subota 26.5.2018.) svoje posljednje ovosezonske utakmice.

Dječacima “B” trebao je neriješen rezultat u posljednjem kolu protiv Zameta kako bi osigurali treće mjesto u ligi Primorsko-goranske županije, no čak 4 nerealizirana sedmerca i izostanak nekoliko prvotimaca odvelo nas je u poraz. Lovili smo se za zadnju slamku spasa, no dojma smo da smo nekoliko bodova prosuli u prijašnjim utakmicama.

RK TRSAT – RK GOSPIĆ 24:6 – ekipa Trsata je za nekoliko stepenica iznad svih ekipa lige budući se nitko ne može mjeriti s fizikalijama njihovih igrača. U našoj ekipi je najefikasniji bio Domazet s 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK ZAMET 5:11 – iako smo u sastavu bili bez Jergovića i Suknaića, dvojice ponajboljih igrača ekipe vjerovali smo da možemo doći do pozitivnog rezultata koji bi nam osigurao 3. mjesto na tablici. Čak 4 nerealizirana sedmerca i nekoliko zicera nismo mogli nadoknaditi, dok su protivnici svoje šanse uspijevali realizirati. Hećimović i Vučetić postigli su po 2, dok je Čačić dodao 1 pogodak.

 

Djevojčice su, na žalost, u posljednjim trenucima ispustile novu pobjedu kojom su mogle dodatno potvrditi napredak ostvaren tijekom sezone.

RK KVARNER KOSTRENA – RK GOSPIĆ 10:9 – dobru igru tijekom cijele utakmice propustile su naše djevojčice i rezultatski potvrditi u posljednjoj minuti utakmice. Nismo uspjeli realizirati sedmerac za vodstvo od jednog pogotka razlike, a drugoj strani primamo pogodak i utakmicu završavamo porazom. Božena Milinković postigla je 4, Marija Milković 3, a Danijela Šop 2 pogotka.

RK GOSPIĆ – ŽRK RAB II 12:21 – puno jače protivnice s Raba ostvarile su uvjerljivu pobjedu. U našoj ekipi su se istakle Danijela Šop sa 7 i Marija Milković s 5 pogodaka.