Image       Ovaj utorak (12.2.08) u kasnim satima odigrana je trening utakmica protiv RK Odeme. Rezultat je bio 37:40 za Gospićane. Izvještaj pogledajte ovdje.

Početak utakmice pokazao je da će obrane biti slabe, a golova puno. U prvom poluvremenu, koje je završilo 21:20 u korist domaćina, bila je to utakmica gol za gol. Domaćini superiorniji fizičkom pripremljenošću kažnjavali su sve nerezonske šuteve gostiju u napadu, te kažnjavali ubojitim i neobranjivm kontrama što je golmana Brkljačića ostavilo na malom broju obrana. Na brzu igru domaćina, igrači RK Gospića odgovarali su mirnom igrom uz nešto duže napade, te efikasnim Marijanom Žižićem.

U drugo poluvrijeme domaćini s jednako brzim napadima, dok je gostima iz Gospića sve više ponestajalo snage. Jelić je prebačen na svoju prirodnu poziciju lijevog vanjskog te s nekoliko utastopnih golova održava gospićane u egalu. Međutim to nije bilo dovoljno te domaćini dolaze do prednosti od 6 golova razlike. No Gospićani izvlače zadnje atome snage, te malo žustrijom igrom u obrani, sigurnijim i bržim napadima i s nekoliko dobrih obrana golmana Gorana Došena, dolaze do prednosti koju u posljednjem napadu na 3 gola povećava i zaključuje Hrvoje Vukelić atraktivnim golom iz leđa.

Čestitke svim igračima na borbenosti i zalaganju!