Mlađi uzrasti Rk “Gospić” odigrali su 7 utakmica i ostvarili omjer od 3 pobjede i 4 poraza.
Nakon dva poraza ekipe `96. godišta protiv Zameta II i Zameta I i jako lošeg pristupa, posebno u prvoj utakmici, slijedilo je preispitivanje igrača, žele li ili ne žele trenirati, igrati i dokazivati se, ostvarili smo u subotu, 14.11.2009. godine dvije uzastopne pobjede protiv ekipa Kvarnera i PŠR (Primorska škola rukometa).

Prva utakmica je bila protiv Kvarnera koji je došao sa samo 5 igrača (4+1 golman) od kojih je jedan dobio izravni crveni karton već u 11. minuti. Bila je to situacija 3 na 6 u kojoj je bilo nemoguće izgubiti, što je djelovalo na naše igrače koji opet nisu pristupili utakmici onako kako su trebali što je rezultiralo mnoštvom grešaka i neozbiljnosti u obrani. Za konačni rezultat najzaslužniji su bili Jelinić sa 6, Brajković 5 i Lulić sa 4 postignuta gola.

U drugoj utakmici se igralo sa jednakim brojem igrača na terenu (6 na 6) te je i pristup bio puno ozbiljniji što dovodi do rezultata 23:16. Odlični su u napadu bili Jelinić sa 10 i Kovačević sa 7 golova, dok je na golu raspoložen bio Kolačević sa nekoliko odličnih obrana. Sada na treninzima slijedi ispravljanje evidentnih pogrešaka i dodatno uigravanje.

Prošli vikend počelo je natjecanje za dječake rođene 1999. godine i mlađe. Igrači Mate Pavelića su odigrali 3 utakmice je zabilježili 1 pobjedu i 2 poraza. Pobjeda je zabilježena protiv ekipe Kozale rezultatom 21:17 u kojoj je dominirao Pielić sa 11, a pridružio mu se Šulentić sa 6 pogodaka.

Prva izgubljena utakmica bila je protiv Pećina rezultatom 18:14. U relativno napetoj utakmici izdvojili su se Šulentić sa 6, te Pielić sa 4 pogotka.
Ekipa Mornara nanijela nam je visok poraz. Rezultat 29:9 govori dovoljno.

Danas su u Rijeku trebali ići igrači `98. i mlađi, sve je bilo spremno, prijevoz organiziran, ali od 12 igrača koliko ih je trebalo ići nije obolilo samo njih 3 pa ćemo tražiti ispriku kod voditelja natjecanja, te se nadam da će ista biti prihvaćena.