Seniori polako ulaze u pozitivan ritam.

Odigrano je i 3. kolo 2. HRL zapad u kojem je naša seniorska ekipa tražila potvrdu domaće pobjede protiv RK Zamet II od prethodnog vikenda. Za protivnike smo u nedjelju, 18. listopada 2020. godine, imali ekipu Karlovac II te uz sve bolju igru nastavili i pozitivan rezultatski niz.

Domaćini su imali vodstvo od 1:0 i 2:1 kada s nekoliko dobrih obrana te pogotcima Sakića, Verzona, Jelića i Dželalije serijom 4:0 prelazimo u vodstvo rezultatom 5:2. Dželalija i Jelić u 10. minuti povisuju na 7:3. Dva brzo primljena gola i isključenje Antića vratila su domaćina na -2 (6:8) u 13. minuti susreta. Novo vrlo dobro razdoblje u igri naše ekipe realiziranim sedmercem potvrdio je Jelić i doveo nas do vodstva 14:8, a od 22. do 30. minute predvođeni Cuculićem, Verzonom i Bilićem povećavamo na +7 (19:12), da bi na odmor otišli nakon odlične akcije u kojoj su Dželalija i Matulović nakon primljenog pogotka u samo 4 sekunde odličnom suradnjom izbacili cijelu domaću obranu da bi potonji u posljednjoj sekundi postigao pogodak za 20:14.

U drugom dijelu nastavljamo u odličnom ritmu. Čvrsta obrana i nekoliko brzih pogodaka Dželalije, Seferagića, Suknaića, Cuculića, te odličnog golmana Kolačevića, koji se proslavio pogotkom s gola na gol, donose nam prednost od 10 pogodaka razlike (38:28).

Tijekom utakmice priliku su dobili i naši najmlađi Devčić i Jergović (14 godina) koji su postigli prvijence u seniorskoj ekipi i na najbolji mogući način iskoristili povjerenje trenera.

Uz vrlo dobre golmane Brkljačića i Kolačevića najzapaženiji i napadački najraspoloženiji su bili Cuculić i Dželalija s po 7, Jelić sa 6, Vezon i Matulović s po 4, dok su Sefragić i Suknaić dodali po 3 pogotka.