Odigrana je utakmica 12. kola u kojoj smo porazili ekipu Kanfanara rezultatom 33:23. Unatoč oslabljenim gostima u utakmicu ulazimo čvrsto i ozbiljno te se početno vodstvo 6:1 povećava na 16:4, da bi na poluvrijeme otišli pri rezultatu 18:8. U nastavku su priliku dobili svi igrači i zadržali prednost do konačnih 33:23. Najefikasniji su u našim redovima bili Igor Radaković sa 8 i Mate Pavelić sa 7 pogodaka.

 

14-15 12. kolo RK Gosipć – RK Kanfanar-Marići 21.3.2015. – isječci

 

Prenosimo s portala:

LIKAPLUS: Pobjeda rukometaša

U utakmici 12. kola III HRL zapad snage su, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću, odmjerili rukometaši Gospića i Kanfanar-Marića. Uvjerljivi su bili Gospićani koji su od prve minute krenuli veoma angažirano što potvrđuje i vodstvo 16:4 u završnici prvog poluvremena koje završava 18:8. Veoma raspoloženi su u tom periodu bili Radaković s 5 golova i Kolačević s 11 obrana. U drugih 30 minuta se igra malo razvodnila budući je kod domaćina došlo do brojnih izmjena, no razlika se nije mijenjala. Konačni dojam da završnih 33:23 ipak nije dostatna razlika, te da se moglo i moralo pobijediti s većom prednošću.

Najbolji su kod naših rukometaša bili Radaković sa 8 i Pavelić sa 7 pogodaka, Antić je dodao 9 asistencija, dok su golmani Kolačević i Brkljačić sakupili ukupno 23 obrane.
 
 
Odigrana je utakmica 12. kola III HRL zapad u kojoj je RK „Gospić“ ugostio ekipu Kanfanar-Marića. Od samog početka utakmice Gospićani kreću s čvrstom i brzom igrom, te na krilima raspoloženog Radakovića dolaze u početno vodstvo 6:1. Naši dečki tu nisu stali pa u 25. minuti utakmice semafor pokazuje 16:4, da bi se na poluvremenu otišlo pri rezultatu 18:8. U drugom poluvremenu je došlo do brojnih izmjena koje su u konačnici zadržale prednost od 10 pogodaka razlike. Najzapaženiji su u redovima domaćina bili Radaković sa 8 i Pavelić sa 7 pogodaka, Antić je dodao 9 asistencija, dok su golmani Kolačević (11) i Brkljačić (12) bili sigurna potpora vrlo dobroj obrani.