GALERIJA SLIKA
Vrijedna pobjedna u borbi za opstanak u ligi. Veoma visoka pobjeda izostala je zbog velike nepreciznosti naših igrača (16 “zicera”) i veoma raspoloženog gostujućeg golmana Antića.

Prenosimo s portala:

LIKAPLUS: http://likaplus.hr/gospic/sport/rukometasi_gospica_pobijedili_selce/default.aspx

LIKAPLUS: Rukometaši Gospića pobijedili Selce

Počeo je proljetni dio rukometne sezone 2013./2014. Na rasporedu je bilo 12. kolo u kojem su Gospićani ugostili ekipu Selca i lepršavom igrom s mnoštvom izrađenih 100 postotnih prilika uzvratili Selčanima za poraz u prvom dijelu prvenstva.

Od samog početka utakmice naši rukometaši ulaze ozbiljno i rastrčano te veoma lagano stvaraju prilike za gol. No mnoge je već u prvih 10-ak minuta utakmice zaustavio gostujući golman Ivica Antić što je obeshrabrilo naše mladiće te gosti odlaze na +4. Nakon domaće minute odmora i dvije izmjene domaćini povezuju svoje redove te se na odmor odlazi pri rezultatu 15:17.

U nastavku se igra istim tempom a protivničku ekipu u egalu drže Aleksandar Antić u napadu (15 golova), a Ivica Antić na golu (14 obrana). Unatoč nastavku promašivanja „zicera” (ukupno 16) ekipa Gospića se uspijeva odvojiti (34:27) te utakmica završava rezultatom 35:30.

Najefikasniji su u našim redovima bili Marijan Jelić s 8, te Klaudio Bašić i Ivan Jelić s po 5 pogodaka dok je Martin Kolačević na golu ostvario 18 obrana (18:39, 46,15%).

LIKA-ONLINE: http://www.lika-online.com/rukometasi-pobijedili-selce/

LIKA-ONLINE: Rukometaši pobijedili Selce

Počeo je proljetni dio rukometne sezone 2013./2014. Na rasporedu je bilo 12. kolo u kojem su Gospićani ugostili ekipu Selca i lepršavom igrom s mnoštvom izrađenih 100 postotnih prilika uzvratili Selčanima za poraz u prvom dijelu prvenstva.

Od samog početka utakmice naši rukometaši ulaze ozbiljno i rastrčano te veoma lagano stvaraju prilike za gol, no mnoge je već u prvih 10-ak minuta utakmice zaustavio gostujući golman Ivica Antić što je obeshrabrilo naše mladiće te gosti odlaze na +4. Nakon domaće minute odmora i dvije izmjene domaćini povezuju svoje redove te se na odmor odlazi pri rezultatu 15:17.

U nastavku se igra istim tempom a protivničku ekipu u egalu drže Aleksandar Antić u napadu (15 golova), a Ivica Antić na golu (14 obrana). Unatoč nastavku promašivanja „zicera“ (ukupno 16) ekipa Gospića se uspijeva odvojiti (34:27) te utakmica završava rezultatom 35:30.

Najefikasniji su u našim redovima bili Marijan Jelić s 8, te Klaudio Bašić i Ivan Jelić s po 5 pogodaka dok je Martin Kolačević na golu skupio 18 obrana.