U srijedu, 19.2.2014. godine odigrana je i 4. (posljednja) prijateljska utakmica u sklopu priprema za proljetni dio sezone 2013./2014., koja nam je bila svojevrsna generalna proba prije početka prvenstva. U goste nam je došla uvelike izmijenjena i veoma potentna ekipa MRK Bihać (BIH) s kojima već par godina gajimo prijateljske odnose. Pobjedom 39:37 zadržali smo pozitivnu atmosferu u momčadi koja će nam biti od velike važnosti za nastavak prvenstva.

 

U našim redovima nije bilo Igora Radakovića, Nikole Šimunića (privatne obveze), Mladena Živkovića, Davora Marasa i Ivana Brajkovića (ozljede).

Nakon izjednačenog početka gosti odigravaju 10, čvršćih, konkretnijih i raspoloženijih, minuta te dolaze na +6. Nakon pozvane minute predaha  naši igrači se bude, odigravaju čvršću obranu na krilima Kovačevića i Pavelića i u samo 7 minuta rade seriju 7:1 i vraćaju utakmicu u egal, te se na odmor odlazi pri rezultatu 17:17.

U drugih 30 minuta igraju se slabije obrane ali i brži i efikasniji napadi. Tu su do izražaja došli naši brzi igrači i fizička pripremljenost, griješili manje od protivnika, igrali jednostavnije i postizali puno golova iz kontre i polukontre gdje se istakao Ivan Jelić koji je postigao 10 pogodaka. Neriješiva zagonetka našoj obrani bio je gostujući igrač Denis Hošić koji je postigao 12 pogodaka.

Uz 15-ogodišnjeg Ivana jelića najefikasniji su u našim redovima bili stariji brat Marijan Jelić sa 7, te Mate Pavelić i Klaudio Bašić sa po 6 postignutih golova.

U subotu, 22.2.2014. godine, očekuje nas nastavak prvenstva i utakmica 12. kolo protiv RK Selce koja će se odigrati u Gradskoj športskoj dvorani u Gospiću s početkom u 15 sati.