U posljednjem kolu II HRL zapad ugostili smo ekipu Senja i unatoč vodstvu tijekom gotovo cijele utakmice u zavšnici ostvarili poraz od 2 pogotka razlike.

Standardno lošim ulaskom u utakmicu doveli smo se u zaostatak 0:2 i 1:4. U tom trenutku kao da su se naši igrači probudili, radimo 5:0 seriju i prelazimo u vodstvo 6:4. Obrana je bila puno pokretljivija, a sigurnost je ulijevao i golman Brkljačić s nekoliko uzastopnih obrana. Nešto brža tranzicija u napad donijela nam je povećanje vodstva i odlazak na odmor pri rezultatu 16:11. Senjani su iskoristili uspavani ulazak u 2. poluvrijeme naših igrača i brzo poravnali (20:20), a kasnije i poveli (20:21). Nove odlične i efikasne minute i nova 5:0 serija naše ekipe doveli su nas u vodstvo 25:21. Tada propuštamo iskoristiti dobivene šanse i odvojiti se na 8 pogodaka razlike. Odličnu obranu nije popratila realizacija dvije kontre i jedne polukontre što je omogućimo našim susjedima da se vrate u utakmicu. Odličan je u tom razdoblju na golu bio gostujući golman Karlo Zrinski na krilima kojega su protivnici u samoj završnici prešli u vodstvo i pogotkom u zadnjoj sekundi utakmice pobijedili s 2 pogotka prednosti.

Najefikasniji su u našoj ekipi bili Ivan Jelić sa 8 i Matej Udiljak s 5 pogodaka, dok je Marko Brkljačić na golu skupio 15-ak obrana.