Seniori su u 16. kolu pokazali nešto borbeniju igru, no protiv novog prvoligaša to nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

U sklopu 16. kolu II HRL zapad ugostili smo (subota, 7.4.2018.) prvoplasiranu ekipu Mornar-Crikvenice koja je već osigurala prvo mjesto i plasman u 1.b ligu. Naši igrači su pokazali nešto više emocija na terenu nego je to bio slučaj u posljednje tri utakmice, a samim time i više borbenosti, no protivnik je bio prejak za pozitivan rezultat.

Cijelo prvo poluvrijeme je obrana funkcionirala gusto i kompaktno, a blokovi su ometali vanjske šuteve gostiju te olakšali posao Kolačeviću koji je “uhvalio” nekoliko lijepih obrana. Obrambene reakcije održavale su nerodlučen rezultat, dok je napadački raspoložen bio Marin Čović koji je u tom periodu postigao 7 pogodaka. U posljednjih 7 minuta prvog dijela igrači Mornar-Crikvenice koriste pad koncentracije naše ekipe i na odmor odlaze s 4 pogotka prednosti (14:10). U nastavku smo također većinom gledali izjednačenu igru (14:15), a istakli su se naši mladići Suknaić i Starčević koji su postigli 2, odnosno 1 pogodak.

Čović je utakmicu završio s 9, Ivan Sabljak s 5, a Ivan Blašković s 4 postignuta gola.

Nadamo se da će nam se svi ozlijeđeni igrači (Udiljak, Jelić, Pavelić, Radaković) vratiti što prije, te da ćemo ih gledati na parketu, ako ne prije, onda barem u novoj sezoni.