Dječaci “B” su u nedjelju, 8. travnja 2018, godine, u Rijeci snage odmjerili s ekipama Viškova i Opatije.

Liga Primorsko – goranske županije za dječake 2006. godišta ide dalje, a nove dvije utakmice protiv RK Viškovo i MRK Opatija donijele su nam na žalost dva poraza i udaljile nas od samog vrha tablice.

RK GOSPIĆ – RK VIŠKOVO 13:16 (6:8) – dvije nezgodne crne rupe, jedna u prvom i jedna na samom kraju drugog poluvremena, uzele su nam pobjedu. Sami početak utakmice bio je u egalu (1:1, 2:2, 3:3, 4:4), no protivnik serijom 3:0 odlazi na osjetniju prednost koju su naši igrači anulirali početkom drugih 15 minuta utakmice. U zadnjih 5 minuta prelazimu u vodstvo 13:12, ali igrači Viškova rade novu seriju 4:1 i dolaze do pobjede i nova dva boda. Vučetić s 4, Suknaić s 3, te Čačić i Jergović s po 2 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

 

RK GOSPIĆ – MRK OPATIJA 9:16 (6:9) – također neizvjesna utakmica u kojoj su više prilike dobili igrači koji su manje igrali u prethodnoj i do poluvremena održavali priključak. U nastavku smo pali što je protivnik iskoristio i postvario pobjedu od 7 pogodaka razlike. Hećimović, Čačić, Vučetić i Hodak M. postigli su po 2 pogotka.