U 21. kolu ugostili smo ekipu Mladog Rudara II za koju smo smatrali, i bili u pravu, da će doći u slabijem sastavu nego je to bilo u našoj utakmici koju smo odigrali u 1. dijelu prvenstva. U utakmicu smo ušli opušteno, što i sam rezulatat, 31:28, pokazuje.
 



Osim neozbiljnosti koja je na trenutke bila i prevelika, pogotovo sa saznanjem da su gosti iz Labina doputovali sa samo 8 igrača, nismo imali niti sreće u većem dijelu utakmice budući smo imali 60 udaraca na gol od kojih je samo 31 šut realiziran a bilo je mnoštvo stativa i prečki, a dobar broj obrana sakupio je i gostujući golman Demetlika.
Cijelo prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, tek pred kraj 1. poluvremena smo se odvojili na dva razlike (10:8), a na kraju došli do 15:11.

Ista priča nastvalja se i u drugom dijelu, dosta obrana gostujućeg vratara, dosta promašenih “zicera” i neozbiljan igra u obrani omogućuje gostimada dođu na 23:23, no tu su i ostali, te sa malo ozbiljnijom igrom dolaziomo do pobjede rezultatom 31:28.

Kod domaćina su se istakli Jelić sa 7, Drmić sa 6 i Radaković sa 4 pogotka, Antić sa 7 osvojenih lopti, i 4 asistencije, te Golman Brkljačić sa 17 obrana, dok je kod gostiju Martinović postigao 11, Jajčević i Dorić po 6 pogodaka, te golman Demetlika 15-ak obrana.