U 25. kolu III HRL Zapad, predvođeni domaćim igračima, ostvarili smo domaću pobjedu proitv ekipe Omišlja rezultatom 30:19, te upisali još dva boda kojima smo ostali na 5. mjestu.

 



Utakmicu je na klupi započeo Jelić (ukočeni vrat) vrlo bitan igrač za oba smjera, no i bez njega od početka utakmice krenuli smo ozbiljno i zahvaljujući raspoloženom Radakoviću, koji je postigao prva 3 gola na utakmici, napravili razliku od 3 gola koja se držala većinu 1. poluvremena. Čvrsta i agresivna obrana nije dozvoljavala gostima lagane šuteve te su ostali na brojci od 10 golova u prvih 30 minuta (15:10).

Drugi dio daje sličnu sliku kao i prvi. Gosti pokušavaju igrati brže i uhvatiti nas na spavanju međutim to im nije uspjelo te sa igračem manje radimo seriju 3:0, odlazimo na +8 te ozbiljnom obranom, koja je u 2. poluvremenu primila samo 9 pogodaka i raznovrsnim napadom privodimo utakmicu kraju rezultatom 30:19.
Uz Radakovića sa 8, Pavelića sa 6 i Antića sa 5 pogodaka istakli su se Pleša i mladi Udiljak sa po 4 pogotka, dok je golman Brkljačić pohvatao 24 lopte i ostvario 56% obrana.