Napokon je došla dugo očekivana 3. „Večer rukometa“ u Gospiću i prošla na najbolji mogući način. Večer je završila brojnim komentarima kao: „Zašto svaki vikend nije rukometna večer?”

 

 

GALERIJA SLIKA

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: Fantastična “Večer rukometa”

Napokon je došla dugo očekivana 3. „Večer rukometa“ u Gospiću i prošla na najbolji mogući način. Utakmica 9. kola između RK Gospić i RK Selce, koja je bila na rasporedu u 20 sati privukla je preko 200 gledatelja koji su mogli gledati još jednu borbenu i dinamičnu utakmicu u kojoj su domaći rukometaši prikazali svoj dobar rad. Od početka utakmice su krenuli brzo i agresivno, te kontrama i polukontrama napravili prednost 12:6, koja nije bila veća samo zbog nerealiziranih „zicera“. Poluvrijeme završava rezultatom 22:14, a drugi dio utakmice se nastavlja u istom tempu. Puno kvalitetniji i uigraniji Gospićani dolaze do +12 (40:28) 10-ak minuta prije kraja utakmice. Odlični gostujući golman Ivica Antić brani nove „čiste“ šanse i umjesto s preko 15 razlike rukometaši Gospića pobjeđuju rezultatom 41:34. Najefikasniji su u redovima domaćina bili Andrija Gaši s 10, Mate Pavelić sa 8, te David Stipetić i Igor Bošnjak s po 6 pogodaka, dok je golman Martin Kolačević ostvario 18 obrana.

Zadovoljni gledatelji su se, zajedno s rukometašima, samo „preselili“ u The Highlander`s Pub gdje se od 22,30h za atmosferu brinuo Gs Big Band. Rukometašima Gospića i ostalim Gospićanima na fešti su se pridružili i gosti iz Selca. „Dupke krcat“ Pub je uživao u svakom taktu domaćeg banda, te se tako napravila jedna fantastična, pozitivna i iznimno vesela atmosfera.

Rukometaši se zahvaljuju svima prisutnima na jednoj vrhunskoj večeri koja bez velike potpore žitelja našega grada ne bi uspjela.

Slijedi natjecateljska stanka koja će trajati sve do kraja veljače 2015. godine.

 

LIKAPLUS: 3. “Večer rukometa” – kako je bilo?

Večer rukometa je završila brojnim komentarima kao: „Zašto svaki vikend nije rukometna večer?”

Prvi događaj bila je utakmica 9. Kola III HRL zapad u kojoj su naši rukometaši ugostili RK Selce. Na tribinama se okupilo preko 200 gledatelja koji su mogli uživati u još jednoj rukometnoj predstavi i novoj pobjedi svojih rukometaša. Već polovicom prvog dijela Gospićani vode 12:6. Prednost se tijekom utakmice samo povećavala i 10-ak minuta prije kraja došla do +12 (40:28). Konačni rezultat od „samo” +7 (41:34) zasluga je gostijućeg golmana Ivice Antića koji je u ključnim trenucima obranio brojne „zicere” Gospićana (koji su ih ukupno fulali čak 12) i spriječio poraz svoje ekipe od 15 i više razlike.

Nakon što su mogli vidjeti novu kvalitetnu igru svojih rukometaša gledatelji su dvoranu samo zamijenili The Highlander`s Pubom gdje su im se prirdužili akteri obe ekipe gore navedene utakmice. Gs Big Band je odradio odličan posao, te doveo atmosferu na najbolju moguću razinu. Toliko veselja, sreće, smijeha, skakanja, pjevanja, toliko pozitivne energije „krcatog” Puba već dugo nismo vidjeli.

Velika zahvala rukometaša svim ljudima koji su podržali ovaj događaj jer bez te podrške on ne bi mogao uspjeti.

Drugio dio prvenstva kreće krajem 2. mjeseca 2015. godine, a do tada je na našim rukometašim da se dobro odmore, ali i pripreme za nove pobjede i priušte nam nova i još veća zadovoljstva.