Na odigravanje 4. kola III HRL zapad protiv RK Selce je naša ekipa u Crikvenicu došla bez Igora Radakovića (posao), Tomislava Špehara i Nikole Šimunića ( oba privatne obveze) te s parketa otišla uzdignute glave, punoga srca, ali s tugom u očima.



Prije početka utakmice javlja se zanimljivost pogledom u sastave ekipa, ali i na tribine. Našlo se na parketu 7 Antića (5 u ekipi Selca i 2 u ekipi Gospića), koje međusobno vežu rodbinske veze. Na tribinama roditelji svih njih navijaju svako za svoju stranu, za svoje sinove. Bila je to ako ništa veoma zanimljiva situacija.
Ušli smo u utakmicu na najbolji mogući način i napravili seriju 5:1, te istom razlikom odlazimo na odmor (11:15). Čvrsta obrana, odlična tranzicija u polukontre i kontre, mnoštvo rješenja u napadu na punu obranu u kombinacijama s vanjskim igračima i pivotima krasila je našu igru u tom razdoblju. Drugi dio domaćini otvaraju puno bolje te prelaze u vodstvo 18:17. Ubrzavamo svoju igru, odigravamo brzi centar, polukontre no sve je to ostalo nedorečeno i ekipa Selca odlazi na 26:23. Približavamo se na 26:25 i imamo napad za nerješeno no brzopletost nam oduzima loptu te se kući vraćamo porazom (29:27).
Bila je ovo i treća utakmica u nizu u kojoj je cijelo vrijeme bila prisutna naša boljka a to je mnoštvo profulanih šansi. Ziceri s krila, pivota, 3 neiskorištena sedmerca daju nam za pravo da žalimo za ispuštenim bodovima ali i da sportski čestitamo domaćinoma na pobjedi i lijepoj partiji.
U našim redovima su najprecizniji bili Marijan Jelić s 8, Aleksandar Antić sa 7 te Mate Pavelić s 4 pogotka dok je Vanja Antić dao svoj doprinos s nekoliko lijepih asistencija i ukradenih lopti.