U sklopu 5. kola III HRL zapad ugostili smo ekipu RK Vinodol iz Novog Vinodolskog te ostvarili pobjedu rezultatom 27:25 (15:11). Iako se tijekom prvog poluvremena činilo da ćemo napokon jednu utakmicu završiti prije samoga kraja, to se nije dogodilo.
 



Naša ekipa je napokon bila kompletna i to prvi puta u ovoj sezoni te je pobjeda jedino što smo mogli, smjeli i željeli očekivati. U utakmicu ulazimo odlično, odmah se odvajamo na 2-3 gola razlike (6:4, 7:4) te u tom perijodu igramo odličan rukomet. Sve je “štimalo”. Uz obranu na čelu s golmanom Brkljačićem, koja je bila nepropusna, raznolik napad s dosta polukontri i kontri ali i s nekoliko nespretnih grešaka radimo 5:0 seriju i odlazimo na 13:6 dok poluvrijeme završava rezultatom 15:11.
Početak drugog poluvremena se igra gol za gol da bi gosti malo po malo počeli topiti našu razliku i poravnati rezultat (20:20). Odvajamo (23:20) te zadržavamo prednost do kraja utakmice (27:25).
Svi igrači koji su bili na parketu su zaslužili pohvalu, ali su najzapaženiji bili Vanja Antić sa 6, Mate Pavelić s 5 i Marijan Jelić s 4 pogotka, dok je golman Brkljačić sakupio preko 15 obrana.

Ponovo se događa situacija da fulamo mnoštvo “zicera”, gubimo lopte u jednostavnim situacijama i umjesto da riješimo utakmicu mi vratimo protivnika u igru i ugrožavamo sigurniju pobjedu.

Zahvaljujemo se publici koja svaku utakmicu dolazi u sve većem broju te se nadamo da će se broj povećati do 150 gledatelja.