S puno boljim izdanjem na “krive” ekipe!!!



Došli smo u Buzet popraviti dojam nakon loše odigranih utakmica u 1. krugu. Cilj je ostvaren, ali smo se namjerili na krive ekipe pa je rezultat sličan.

U prvoj utakmici protiv ekipe Buzeta pokazali smo veliku borbenost čime smo većinu utakmice uspjevali anulirati brojne greške u napadu, no zadnjih 7 minuta utakmice popuštamo i zasluženo gubimo nezasluženo visokom razlikom 28:17 (14:8). Na samom početku utakmice ostali smo “kraći” za nekoliko rotacija u igri budući da se ozlijedio desni bek Marijan Lulić. Napadački je najučinkovitiji bio Ivan Jelić sa 6 postignutih golova.

Kako smo u rasporedu postavljeni da igramo dvije utakmice zaredom krenuli smo u utakmicu protiv RK Matulji u kojoj je bio vidljiv manjak snage što je utakmicu od samoga početka okrenulo u korist protivnika koji na poluvrijeme odlaze s prednošću 7:20. Drugo poluvrijeme smo se uspjeli malo konsolidirati te ga završavamo vodstvom protivnika 12:13 i ukupnim rezultatom 19:33.

Raduje blagi pomak u pristupu igrača što automatski daje novu dimenziju u obrani i napadu, a lijepo je i pogledati u zapisnik i vidjeti da se velika većina igrača upisala u listu strijelaca što znači da igra ima određenu raznovrsnost.