Dodjite na jutarnju kavu i rakijicu, prijepodnevni sok, ranoposlijepodnevno piće i naravno feštu koja će uz GS BIG BAND trajati do ranih jutarnjih sati…nemojte škrtariti 🙂



Rukometni klub “Gospić” je u suradnji s Highlander`s Pub – om i Gs Big Band – om u petak, 7.12.2012. godine, organizirao RUKOMETNI DAN. Zašto RUKOMETNI DAN? Zato jer će cjelodnevni prihod kafića toga dana ići našem klubu a sve u svrhu pribavljanja opreme za 100-tinjak članova i lakšeg funkcioniranja kluba na svim razinama.
U večernjim satima atmosferu će zagrijati Gs Big Band koji će biti s nama do ranih jutarnjih sati.

Trebalo bi biti nekoliko detalja koji će neinformiranima dati do znanja o čemu se radi budući će osoblje Higlander`s Pub – a nositi rukometne majice, na plazmama će se vrtjeti slike i isječci u vidu najzanimljivijih trenutaka s utakmica naših rukometaša, gosti će biti ponuđena mogućnost dobivanja džepnog kalendara našega kluba, a i članovi seniorske ekipe i uprave kluba će nekoliko puta tijekom dana dolaziti u “posjetu”, dok će grupni dolazak rukometaša biti između 16,30 i 17,30 sati, te naravno na večernjoj fešti.

Dodjite, potrošite, veselite se i zabavite :-)))