U skolpu pripremne utakmice u Gospiću rukometaši Gospića i prvoligaša Zameta podržali su akciju ‪#‎ALSIceBucketChallenge‬! Kod Gospićana su sudjelovali Ivan Štimac, Davor Maras, Klaudio Bašić, dok su gosti iz svojih redova izabrali Marina Đuricu, Viktora Stipčića i Ivana Majića. Nominirani su RK CO Zagreb, Zoran Milanović, Darko Milinović, Milan Uzelac, Josip Jurić-Grgić i Luka Kovačević.

 

GALERIJA SLIKA

 

RK Gospić – RK Zamet, Gospić 22.8.2014. – ALS – Ice Bucket Challenge

 

Prenosimo s portala:

LIKA-ONLINE: Rukometaši u ALS Ice Bucket Challenge nominirali Milinovića, Milanovića i RK CO Zagreb

Rukometaši Gospića inicirali su podršku humanitarnoj akciji za ALS, te se priključili Ice Bucket Challenge u kojem su nominirali RK Zamet, RK CO Zagreb, Zorana Milanovića i Darka Milinovića. Zamećani su istog trena prihvatili nominaciju i također osjetili kakav je osjećaj politi se kantom punom leda i vode, a samim time još malo pokušali proširiti svijest ljudi vezano za navedenu bolest. Ostaje vidjeti hoće li nominirani prihvatiti izazov i pokazati svojim žiteljima svoji humanitarnu crtu.

 

LIKA CLUBBING: MILINOVIĆ prihvatio izazov ALS Ice Bucket Challenge!

Saborski zastupnik i predsjednik Skupštine Ličko-senjske županije dr. Darko Milinović prihvatio je “ledeni izazov” za koji ga je nominirao RK Gospić i tako podržao humanitarnu inicijativu za podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

Za sljedeći “ledeni izazov” Milinović je nominirao gradonačelnika grada Gospića Petra Krmpotića, Željka Mavrovića, Emila Tedeschija i Matu Bulića.