Polako se slažu kockice seniorske ekipe za drugoligašku konkurenciju.

Nakon ulaska u 2.HRL zapad uprava je odradila sastanke s domaćim dečkima i napravila analizu na kojim pozicijama ekipu treba pojačati da bi bila konkurentna u višem rangu. Prvo i odmah veliko pojačanje je Ante Dželalija, odlični, iskusni i stasiti prvoligaški igrač koji može pokriti sve tri vanjske pozicije. 

Dželalija se rukometom počeo baviti s 13 godina u Šibeniku gdje je do svoje 19. godine igrao u 2.HRL jug te bio član juniorske reprezentacije Hrvatske. Uslijedio je odlazak na fakultet u Zagreb gdje je pojačao ekipu Gorice koja se natjecala u 1.B HRL. Iste sezone ekipa i Ante su ostvarili odličan uspjeh plasiravši se u Premier ligu u kojoj je snage odmjeravao s najboljim rukometašima Hrvatske. Dvije godine nakon odlazi u RK Kaštela koja se također natjecala u elitnom rangu Hrvatskog rukometa. 

U Kaštelima se zadržao četiri godine kada je zbog poslovnih obveza otišao u Šibenik i posljednje četiri godine igrao u RK Vodice s kojima je ostvario povijesni uspjeh kluba plasiravši iz 2.HRL jug u 1.B HRL.

U sezoni 2020./2021. Dželalija će braniti boje Rukometnog kluba “Gospić” i nadamo se ponoviti velike uspjehe koji su ga pratili čitavu karijeru.

Sretno!!!