Dječaci 2008. godišta su sudjelovali na turniru u Solinu i u jakoj konkurenciji osvojili treće mjesto.

Nakon novogodišnje pauze i dvadesetak dana bez treninga krenule su pripreme za proljetnu polusezonu. Nakon dva “okupljanja” na kojima je naglasak bio na fizičkoj pripremi otputovali smo (subota 11.1.2020. godine) na veoma jaki turnir u Solin. Uz našu ekipu na turniru su sudjelovale ekipe Zadra 2013, Dugopolja, Metkovića, Solina i Ljubuškog, te se mogao vidjeti veoma dobar rukomet.

Na igračima naše ekipe je bilo vidljivo da nisu “unutra” koliko smo to od njih očekivali te da im fali ritam treninga, no turnir je poslužio da vidimo i isprobamo neke druge opcije, što smo i uspjeli.

Nakon uvjerljive pobjede protiv Metkovića uslijedila je u prvom poluvremenu bezvoljna i neodlučna igra protiv odličnog Dugopolja koji je na odmor otišao s prednošću od čak 9 pogodaka razlike (13:4). Probudili su se naši igrači u nastavku i fantastičnom serijom 6:0  smanjili na 13:10, no sudar dvojice igrača naše ekipe primorao nas je na izmjene te nismo uspjeli preokrenuti razultat.

U utakmici za 3. mjesto smo od početka pokazali da će bronca otići put Gospića. Tijekom utakmice smo vodili i 10 pogodaka razlike, da bi nakon posljednjeg sučevog zvižduka semafor pokazivao 16:12 u korist naše ekipe.

Na turniru je veoma raspoložen bio Karlo Korečić koji je proglašen najboljim golmanom turnira.

 

RK METKOVIĆ – RK GOSPIĆ 13:24

RK GOSPIĆ – RK DUGOPOLJE 13:18

RK GOSPIĆ – RK SOLIN 16:12