Pročitajte kako je bilo, treba li Vam biti žžao što niste došli i nađite razlog zbog kojeg ćete doći idući put!!! :-)))

 

Donosimo vijesti s portala:
LIKA-ONLINE: http://www.lika-online.com/dan-rukometa-u-gospicu-2/

LIKA-ONLINE: Dan rukometa u Gospiću

Bio je to dan koji je u gospićkom Highlander`s Pub – u u potpunosti bio posvećen našim rukometašima. Svojim ulaskom u kafić u ranim jutrnjim satima mogli ste primjetiti  konobare u majicama RK “Gospić”, na plazmama su se prikazivale slike i najzanimljiviji isječci s utakmica igrača RK “Gospić”, Pub pun, osjećalo se neko događanje, neki “mooving”, a svaki posjetitelj bio ne “nagrađen” s džepnim kalendarom Rukometnog kluba “Gospić” za 2013. godinu. Vrlo često ste mogli vidjeti kako ljudi umjesto međusobne priče dižu glavu i s velikim zanimanjem prate sve što se prikazivalo na plazmama.
U večernjim satima, oko 21,30, počelo je okupljanje rukometaša a ubrzo i ostalih znatiželjnika željnih dobrog provoda pa je Gs Big Band počeo svirati u 22 sata budući je Pub već tada bio “krcat”. Rukometaši su nastavili dijeliti džepne kalendare svim prisutinim koji su tu gestu primili s velikim odobravanjem.
Vesela, mirna, prijateljska i pozitivna atmosfera trajala je do 2 sata ujutro drugoga dana, pjevalo se, plesalo, zabavljalo i na najbolji mogući način proslavilo “DAN RUKOMETA”.
Svi članovi Rukometnog kluba “Gospić” zahvaljuju se šefu The Hughlander`s Pub-a koji je omogućio ovaj događaj, konobarima, svim članovima Gs Big Banda koji su vrhunski odradili svoj dio, te naravno svim prisutnim ljudima koji su uveličali i tijekom cijeloga dana sudjelovali u promociji rukometa u Gospiću.

LIKA PLUS: http://www.likaplus.hr/gospic/sport/dan_rukometa_u_gospicu/default.aspx

LIKA PLUS: Dan rukometa u Gospiću

Zahvala članova Rukometnog kluba “Gospić”.
Hvala domaćinu Highlanders Pub-u, osoblju kafića što su nam omogućili ovakvo prekrasno druženje, ne samo za sinoć nego i za prijašnje godine kada su uvijek bili voljni pomoći rukometu u Gospiću. Hvala!
Hvala GS Big Bandu što su bez razmišljanja pristali na “svirku”, što su nam dopustili da se zabavljamo s njima. Iz prezentiranog se vidi puno želje, volje i prije svega rada, rada, rada pa samo tako nastavite. Bilo je toliko dobro da je 5 sati prošlo kao 5 minuta.  Hvala!
Hvala Vama što se došli, hvala i onima koji nisu došli. Ovo što mi iz kluba radimo i predstavljamo je zbog Vas jer nije isto odigrati utakmicu pred 20, 50, 100 ili 200 gledatelja.  Nadamo se da je ovo bila prilika za one, koji još dosad na neki način nisu bili dio rukometa u Gospiću, da se upoznaju sa jednom veselom `obitelji`, da se upoznaju s Rukometnim klubom “Gospić” i da se uključe u “rad” kluba bar svojim dolaskom na utakmice i okupljanjem više od 200 – tinjak ljudi, koji će na sljedećim utakmicama glasno bodriti naše rukometaše,  pokažemo svima da se cijeni rad, rad s mladim ljudima, dečkima srednjoškolcima, domaćim dečkima kojima je svaka obrana, svaki postignuti gol, svaka pogreška jako bitna.