Kao domaćini 3. kruga I HRLDA zapad ugostili smo RK Pećine i RK Čavle, te uz gol razliku +40 osvojili nova 4 boda.

Utakmice smo odigrali bez bolesnih Delišimunovića i Dasovića, te ozlijeđenog Vrbana, dok su sastavu po prvi puta priključeni Dizdar, Marojević, kao i braća Ivica i Milan Hodak.

 

RK GOSPIĆ – RK PEĆINE 25:15 (13:7) – utakmicu je započela najjača postava, no nakon početnog vodstva 4:0 trener Knežević je počeo rotirati igrače. Pri vodstvu 10:3 iz igre su izašli gotovo svi igrači prve ekipe, a priliku dobili oni najmlađi kojima je potrebno iskustvo. U drugih 20 minuta glavna violina bio je Borna Milković koji je u tom periodu, uz razigravanje suigrača, postigao i 7 pogodaka. Najviše pogodaka postigli su Borna Milković (9), Luka Maras (6) i Ivan Župan (4).

RK ČAVLE – RK GOSPIĆ 9:39 (4:20) – budući je većinu prve utakmice prosjedio na klupi, željan igre bio je naš Nikola Kovačević, koji je s čak 19 postignutih golova bio najzapaženiji igrač na terenu. Utakmica i prikazana igra omogućila nam je visoku pobjedu, a uz Kovačevića najefikasniji su bili Luka Maras sa 7 i Mateo Dizdar s 3 pogotka.

 

Uz osvojena 4 boda, ove utakmice pokazale su nam da ćemo se ubuduće moći osloniti i na mlađe dečke. Dizdar, Marojević i braća Hodak pokazali su talent, no ispred njih je još puno napornog rada i treniranja.