Dječaci 2004. godišta su sigurnim pobjedama protiv Mladog Rudara i Buzeta na domaćem terenu krenuli u 1.HRLDA zapad.

Nova sezona se polako zahuktava, a stare navike ima naša ekipa trenera Zvonimira Kneževića. Na domaćem terenu u Gospiću ugostili smo ekipe Mladog Rudara i Buzeta, te sigurnim pobjedama krenuli u borbu za plasman među 20 najboljih ekipa Hrvatske i još jednu završnicu PH. Na najbolji mogući način debitiaro je naš novi igrač Luka Delišimunović koji nam dolazi iz Vrbovskog. Luka je pokazao da će biti kvalitetna opcija više i u napadu i u obrani, te da će se lako uklopiti u našu ekipu.

RK GOSPIĆ – RU MLADI RUDAR 31:17 (15:8) – gosti su bili u početnom egalu do 6. minute i rezultata 4:4, kada se odvajamo na 8:4, a do kraja poluvremena i do 15:8. Tijekom nastavka su dečki nastavili s kvalitetnom i rastrčanom igrom, te je samo bilo upitno s koliko razlike ćemo u konačnici pobijediti. Najefikasniji su u našim redovima bili Nikola Kovačević s 8, Luka Maras sa 7, Petar Milković s 4, te Luka Delišimunović, Borna Milković i Ivan Župan sa po 3 pogotka.

RK BUZET – RK GOSPIĆ  15:21 (8:12) – samo 10 minuta nakon prve slijedila je utakmica protiv Buzeta. Iako je po kretnjama bilo vidljivo da je umor prisutan, dečki su stisli zube, te pokazali sportski duh i karakter. Unatoč 2 nerealizirana “zicera” ponovno smo vodili cijelu utakmicu. U 3 navrata smo dobivali isključenja i na taj način omogućavali ekipi Buzeta da se približi na -1. Ipak, na poluvrijeme odlazimo sa zaslužena 4 pogotka prednosti. U posljednjih 20 minuta  polako ali sigurno podižemo razliku (15:10, 19:11), da bi utakmicu završili pobjedom 21:15. Josip Klobučar sa 7, Nikola Kovačević s 5 i Luka Delišimunović s 3 pogotka bili su napadački najraspoloženiji.