Prve dvije utakmice donijele 3 boda.

Dečki su odigrali svoje prve dvije službene utakmice velikog rukometa u životu i pokazali da ćemo imati još jednu uspješnu generaciju.

 

MRK KOZALA – RK GOSPIĆ 4:23 (1:11) – bila je ovo prva utakmica velikog rukometa za ovu generaciju i dečki su ju odradili samouvjereno i bez treme.  Cijelu utakmicu smo odigrali kvalitetnu i agresivnu obranu iz koje smo brzom tranzicijom u napad postigli mnogo brzih pogodaka. Najefikasniji su bili Ivan Jergović sa 7, te Marko Čačić, Igor Vučetić i Milan Hodak sa po 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK PEĆINE 10:10 (3:8) – pobjeda od 19 pogodaka razlike u prethodnoj utakmici  negativno se odrazila na naše igrače koji su podcijenili ekipu Pećina. Pristup “lako ćemo” utjecao je na lošu obranu, izgubljene lopte, nerealizirane prilike i zaostatak 2:8. Završetak prvog i drugo poluvrijeme odigrali smo maksimalno motivirano i uvelike podigli kvalitetu igre. Obrana je bila gusta, pokretljiva i jako agresivna, a napad puno odlučniji. Serijom 8:2 izjednačili smo rezultat, obranili se, no nismo imali vremena za dolazak u napad. Jergović s 4, Dizdar s 3 i Suknaić s 2 pogodaka bi su najefikasniji.

 

U Gospić se vraćamo ponosni, zadovoljni, ali u jednu ruku i žalosni jer smo propustili ostvariti stopostotni učinak.