Dječaci 2004. godišta novim pobjedama sigurno koračaju ka još jednom uspjehu, dok su djevojčice ostvarile novu pobjedu.

U Rijeci smo odigrali (subota 19.5.2018.) tri utakmice lige Primorsko-goranske županije i u samu završnicu ulazimo s broncom oko vrata.

 

RK GOSPIĆ – RK PEĆINE 23:11 – uvjerljiva pobjeda u kojoj su priliku i veću minutažu dobili Marojević, Dizdar i Vrban, nešto mlađi dečki kojima je potreban velik broj utakmica kako bi pokazali svoj talent i rad. Kovačević s 5, Rajič i Ćaćić s po 4, te Starčević s 3 pogotka bili su najefikasniji u našoj ekipi.

RK GOSPIĆ – RK TRSAT I 18:21 – pružili su naši dečki solidnu igru protiv jedinog kluba koji se na ljestvici nalazi ispred nas, no ozbiljnije rezultatske važnosti (osim samog sportskog nadmetanja) ova utakmica nije imala. Trsat nam je nedostižan u poboljšanju pozicije, a obje ekipe očekuje završnica Prvenstva Hrvatske te je najbitnije bilo da se nitko nije ozlijedio. Starčević je postigao 6, Kovačević 4, dok su Dasović i Rajič dodali po 3 pogotka.

RK GOSPIĆ – RK ZAMET I 29:21 – visoko vodstvo u prvom dijelu utakmice (7:1, 8:2, 11:4) omogućilo je novu priliku već spomenutom trojcu mladaca koji su ju i iskoristili. Starčević je postigao 8, Kovačević 5, a Vrban 4 pogotka.

 

Za potvrdu trećeg mjesta u ligi i ponavljanje prošlogodišnjeg statusa drugog najboljeg kluba Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije potrebno je odigrati dvije utakmice protiv RK Senj koje su na rasporedu u utorak, 22. svibnja 2018. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću s početkom u 17 sati.

 

Djevojčice 2004. godišta su ostvarile još jedan pozitivan rezultat i pobijedile Liburniju Opatiju II, dok su s prvom ekipom istoimenog kluba ostvarile poraz.

ŽRK LIBURNIJA OPATIJA II – RK GOSPIĆ 8:15 – Milinković B. (7), Šop (5), Milković (2)

ŽRK LIBURNIJA OPATIJA I – RK GOSPIĆ 19:9 – Milinković B. (6), Šop (2)