Dva kola prije kraja sezone dječaci trenera Mateja Udiljka odigrali su u subotu, 29. travnja 2023. godine, pred domaćom publikom susrete 9. kola 1. HRL Zapad. U utakmicama protiv vršnjaka RK Sedmerac Karlovac i RK Š.R. Karlovac, iako su upisali dva vrlo tijesna poraza, najmlađi sudionici ligaških natjecanja, pokazali su veliki napredak u odnosu na početak sezone što dovoljno govori o kvaliteti treniranja, predanom radu i velikoj upornosti.

Dječaci U11 trenutno se nalaze na 8. mjestu sa 4 pobjede, 1 neriješenim rezultatom i 11 poraza.

Prvo poluvrijeme utakmice protiv ekipe Sedmerca obilježio je izvrsni Milan Pintar sa 6 od ukupno 9 postignutih pogodaka svoje ekipe. Iako su Karlovčani na predah otišli s prednošću (12:9) Gospićani su odavali dojam odlučnosti i silne želje za pobjedom.

Nakon povratka s poluvremena ekipa Gospića igrala je čvršće i kvalitetnije. U drugih 20 minuta susreta obje su ekipe postigle jednaki broj pogodaka (7:7), ali je prednost s poluvremena ipak ostala neuhvaćena te su mali Ličani upisali poraz rezultatom 16:19.

Utakmica protiv RK Š.R. Karlovac bila je neizvjesna i puna rezultatskih preokreta. Nakon početnog vodstva Gospićana (4:1), serijom promašaja i unatoč odličnim obranama vratara Nike Milkovića, Karlovčani su na poluvremenu imali minimalnu prednost (6:5).

Nastavak susreta donio je novih 20 minuta u kojima su rukometaši trenera Udiljka pokazali svoju srčanost i borbenost. Sve do posljednjeg sučeva zvižduka nisu posustajali, ali je rezultatska prednost i ovoga puta bila na strani protivnika pa su Gospićani upisali još jedan poraz rezultatom 14:16.

RK SEDMERAC KARLOVAC – RK GOSPIĆ 19:16 (12:9) – Pintar (11), Šolaja (3), Matić (2)

RK GOSPIĆ – RK Š.R. KARLOVAC – 14:16 (5:6) – Pintar (6), Borovac (2), Matić (2), Maras (2), Ilić (1), Alibabić (1)