Već jedanaest godina zaredom održava se Rukometna večer. Ove je godine, subota 22. travanj 2023. godine, svoje 11. izdanje doživjela na samom kraju sezone, po odigranom posljednjem kolu u kojem je seniorska ekipa uvjerljivom pobjedom protiv RK Trsat sezonu okončala na drugom mjestu 2.HRL Zapad s jednim bodom zaostatka za proplasiranom ekipom RK Dubovac-Gaza.

Rukometna večer već je godinama sinonim za odličnu zabavu, pozitivnu atmosferu i sinergiju rukometaša s društvom Gospića, što je i ove godine bio glavni forte.

Mjesto održavanja već je tradicionalno bio The Highlanders Pub a za odličnu glazbu pobrinuo se nezaobilazni GS Big Band.

Osim natpisa RK “GOSPIĆ”  koji je zauzimao već standardno mjesto iznad šanka, dodatni rukometni štih davale su i slike svih dobnih kategorija članova kluba koje su se cijelu noć prikazivale na televizorima, te mnoštvo posjetitelja obučenih u majice s obilježjima Rukometnog kluba „Gospić“.

Taktovi rock glazbe, hladno piće i odlično raspoloženje kao i ljudi željni dobre zabave napunili su pub i preko njegova kapaciteta. Ples, pjesma, smijeh i zabava obilježili su i ovu 11. po redu „feštu s rukometašima“.

Rukometaši se i ovoga puta neizmjerno zahvaljuju vlasnicima puba, zaposlenicima koji su neumorno radili cijelu noć, Gs Big Bandu na još jednom odličnom izdanju, kao i svim posjetiteljima koji su i ove godine uveličali ovu večer i bili dio odlične atmosfere.