Odličan rad, predano treniranje i vesela atmosfera na treninzima Rukometne škole u Korenici kao rezultat daje odlične mlade rukometaše koji sve više napreduju. Kako bi 50ak dječaka i djevojčica iz Korenice i okolice svoje rukometne vještine i sposobnosti te sportske performanse podigli na još veći nivo na tri termina treninga dodati će se još jedan, onaj na kojem će se utjecati na koordinaciju, agilnost, izdržljivosti i ostale, za sport izuzetno bitne, sposobnosti.

Tomislav Kukuruzović otac je rukometaša i sportaš. Rođen je 30. travnja 1985. u Bihaću, za vrijeme Domovinskog rata živio je Velikoj Gorici i igrao nogomet u najmlađim kategorijama NK Radnik. U nogometu je prošao sve uzraste, od limača do seniora, a trenutno igra za veterane NK Lika 95 u Korenici gdje i živi. Trenirao je najmlađe uzraste spomenutog kluba tako da ima potrebno iskustvo rada s malenim sportašima.

Na prijedlog i nakon razgovora s tajnikom Rukometnog kluba „Gospić“ Vanjom Antićem odlučio se pridružiti velikoj rukometnoj trenerskoj obitelji, a cilj mu je pomoći da se djeci u Korenici pruži dodatna pažnja i razvoj.

Trenirat će jednom tjedno i raditi će na razvoju njihovih tjelesnih sposobnosti koje su im potrebne za postizanje što boljih sportskih rezultata.

Želja mu je pokazati im sportski duh, te da im sportske aktivnosti postanu svakodnevna navika i da ostanu aktivni cijelog života.

Novom treneru želimo puno strpljenja, sportskog uspjeha i dobru zabavu.