U ozbiljniji pripremni dio ušli su i dječaci 2006./2007. godišta.

Rukometni klub Vodice organizirao je u nedjelju, 12. rujna 2021., memorijal “Barba Ratko”, turnir za svog bivšeg igrača, trenera, tajnika i jednog velikog entuzijasta. Među 8 ekipa dječaka U15 (2006./2007.) našla se pozivnica i za naše dječake koju smo dakako i prihvatili.

Nakon šest odrađenih treninga u pripremnom periodu naša ekipa od 14 članova bila je popunjena nekolicinom dječaka 2008. godišta kojima svaka minuta u starijem godištu služi za dodatno sazrijevanje koje će im biti izuzetno važno u ligi svoga uzrasta.

Smješteni u grupu B s RK Hrvatski Dragovoljac, RK Solin i RK Dugopolje imali smo realnu priliku ugrabiti koju pobjedu, no to se na žalost nije dogodilo. Tri tijesna poraza pokazala su nam sve loše ali i dobre stvari kojih je dakako bilo.

Turnir smo otvorili nesigurnom igrom protiv ekipe Hrvatskog Dragovoljca u kojoj uz brojne nepotrebne prebrze odluke nismo uspjeli realizirati sedmerac i tri kontranapada što je bilo dovoljno za poraz rezultatom 10:14. Puno bolja i odlučnija igra protiv puno kvalitetnijeg suparnika, ekipe Solina, donijela nam je možda i nerealno visok poraz 9:14, da bi u posljednjoj utakmici protiv protivnika po mjeri, RK Dugopolje, nakon odličnog ulaska i vodstva 2:0 neshvatljivo pali te turnir završili novim 11:15 porazom.

Slijedi nam veliki broj treninga, ali sigurno i još pokoja pripremna utakmica kako bi pokušali uskladiti priču ove ekipe i najbolje što možemo se pripremiti za početak sezone 2021./2022.