U sedam dana dvije utakmice protiv RK Zadar 1954.

Prva ekipa nastavlja s veoma aktivnim odrađivanjem pripremnog perioda za sudjelovanje u 1.HRL jug. Samo četiri dana nakon gostovanja RK Zadar 1954 u Gospiću naši su seniori u srijedu, 15. rujna 2021. godine, vratili gostovanje i otputovali u Zadar na sedmu utakmicu u pripremnom periodu.

U sastavu bez Markića, Bilića i Antića ekipa je odigrala veoma dobru utakmicu tijekom koje je bio vidljiv dodatni napredak u igri. Obrana bolja od napada, ali rezultat uz vrlo dobru igru Udiljka i Jelića u egalu 13:13 oko dvadesete minute prvoga poluvremena. U završnici trener Pavelić rotira ekipu što domaćin iskorištava i na odmor odlazi pri vodstvu 17:13.

Desetak minuta nakon početka drugog poluvremena par isključenja i crveni karton Petrovića dodatno su usmjerili utakmicu prema pobjedi Zadrana, a posljednju četvrtinu utakmice na teren je ponovno istrčala postava većinom mladića U17 kako bi u ovakvim pripremnim utakmicama stjecala potrebno iskustvo.

Zabilježen je konačni poraz rezultatom 33:22, a već u subotu, 18. rujna 2021., očekuju nas nove dvije prijateljske utakmice u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću. S početkom u 19 sati dječaci U17 pojačani s pokojim starijim igračem snage će odmjeriti s drugoligašem Ogulinom, dok će prva ekipa ugostiti RK Senj s početkom u 20,30 sati.