Najmlađe djevojčice u ligaškom natjecanju, one rođene 2012. i 2013. godine, odigrale su u subotu, 27. siječnja 2024. godine, u Zagrebu utakmice 4. kola 1. HRL Zapad protiv vršnjakinja RK Lokomotiva Zagreb i RK Sesvete Agroproteinka. Vodeća i trećeplasirana ekipa lige pokazale su se prejake za rukometašice trenerice Antonije Antić koje su se sa ova dva poraza smjestile na 4. mjesto ukupnog poretka s 3 pobjede i 3 poraza i sa 6 osvojenih bodova isto toliko odigranih utakmica.

Malene Lokosice otvorile su utakmicu serijom od 3 uzastopna pogotka na koju su Gospićanke odgovorile tek nakon 5. minute igre. Na kraju 1. trećine rezultat je bio 4:2 na strani zagrebačkih rukometašica.

U 2. su trećini igračice Lokomotive pokazale kako se s pravom nalaze na 1. mjestu tablice. Čvrstom igrom i kvalitetnom obranom ostavile su prostor za tek 3 pogotka odlične Tihane Marković koja je na ovoj utakmici postigla 7 od 8 golova za ekipu Gospića. Nakon 20 minuta igre rezultat je bio 12:5.

Posljednja trećina donijela je ujednačenu igru obje ekipe u kojoj su Lokosice bile za nijansu bolje i upisale pogodak više. Utakmica završava pobjedom Zagrepčanki rezultatom 16:8.

Sedam uzastopnih pogodaka ekipi Sesveta dalo je odličan vjetar u leđa na samom otvaranju utakmice. Tek jedan realizirani kazneni udarac u 1. trećini utakmice doveo je do rezultata 7:1 za protivničku ekipu.

Narednih 10 minuta igre Gospićanke nisu uspjele odgovoriti odličnoj igri sesvetskih djevojčica. Iako su ostavile srce na terenu rezultat po isteku 20. minute bio je 19:6 za ekipu iz Sesveta.

Posljednjih 10 minuta igre ponovno je pokazalo kako su protivnice trenutačno bolja ekipa te su gospićke rukometašice upisale poraz rezultatom 29:10.

Najkorisnijom igračicom u susretu protiv RK Lokomotiva Zagreb zasluženo je proglašena Tihana Marković, dok je u utakmici protiv RK Sesvete Agroproteinka tu titulu ponijela Lara Stručić.

RK LOKOMOTIVA ZAGREB – RK GOSPIĆ 16:8 (4:2, 12:5) – Marković (7), Orešković P. (1)

RK GOSPIĆ – RK SESVETE AGROPROTEINKA 10:29 (1:7, 6:19) – Marković (4), Stručić (4), Orešković R. (1), Orešković P. (1)