Uvjerljive pobjede naših princeza.

S natjecanjem su napokon krenule i djevojčice U12 (2009./2010.) koje će u sezoni 2021./2022. prvi puta u klupskoj povijesti predstavljati ženski rukomet u nekoj od liga u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza.

Naša ekipa na čelu koje je trenerica Antonija Matić regionalno je, kao i cijeli klub, smještena u regiju zapad, odnosno regiju 3 kako se u uzrastu djevojčica službeno zove.

Prvi krug donio nam je domaćinstvo, a utakmice su odigrane u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću tijekom nedjelje, 24. listopada 2021. godine. U goste su nam došle ekipe Vinodola, Ogulina i Karlovca, a naše su djevojčice snage odmjerile protiv ŽRK Ogulin i RK Š.R. Karlovac.

Budući da se prvi puta natječemo u ovoj ligi nismo znali kakve su ekipe i što možemo očekivati, no naše su nas rukometašice obradovale svojim pristupom, voljnim momentom, borbom i žarom kojim su odigrale navedene utakmice.

Visoke pobjede koje su uz malo više opuštenosti i mirnoće mogle biti i puno veće pokazale su veliki talent ekipe od koje ćemo ove sezone, ukoliko nas epidemiološka situacija povezana s virusom COVID-19 ne spriječi, moći očekivati velike uspjehe.

 

ŽRK OGULIN – RK GOSPIĆ 18:46 (6:18) – Rukavina (11), Gučanin (9), Vukelić (9), Grdošić (7), Ivančić (5), Kulaš (4), Šubarić (1)

RK GOSPIĆ – RK Š.R. KARLOVAC 27:15 (7:6) – Rukavina (9), Gučanin (6), Vukelić (4), Ivančić (4), Kulaš (2), Grdošić (2)