Siječanj je tradicionalno rezerviran za turnir malog rukometa u Biogradu.

Kup grada Biograda doživio je u subotu, 18. siječnja 2020. godine, svoje peto izdanje na kojem je naš klub sudjelovao s osam ekipa. Na turniru su u istoj konkurenciji sudjelovali dječaci i djevojčice, a natjecalo se u kategorijama 2009., 2010. i 2011. godišta.

Odličan rad na treninzima naši su članovi naplatili i na terenu ovoga turnira u Biogradu. Nakon zlata i dvije bronce u Šibeniku, ovoga puta smo bili puno uspješniji, te su klupske vitrine bogatije za 5 “kanti”.

Dječaci su u 2009. i 2010. godištu pokazali svu raskoš svog talenta. U kategoriji 2009. godišta su uspješne bile dvije naše ekipe koje su osvojile zlato i broncu. Posebno veseli brončana medalja budući su ju osvojili dječaci 2010. godišta koji su se istovremeno natjecali i u svojoj generaciji.

Zlato i bronca uspjesi su ekipa i u 2010. godištu, dok su oni najmlađi, dječaci 2011. godišta, nakon infarktne utakmice i poraza u polufinalu protiv Izviđača (13:14) ostvarili uspjeh u utakmici za 3. mjesto protiv ekipe Slunja (10:7) i osvojili broncu.

Prvi su ovo turniri ikad naših članova 2011. godišta u svojoj konkurenciji budući je njihova kategorija tek krenula s natjecanjem i možemo reći da imamo još jednu veoma talentiranu generaciju.

Uz navedene ekipne nagrade naši su igrači osvojili i brojne individualne.

Mateo Tonković Javorina je proglašen najboljim igračem, a Josip Ratković i Ivano Stručić (2010.) uvršteni su u najbolju ekipu turnira u 2009. godištu. U kategoriji 2010. godišta najbolji igrač je bio Gabrijel Sertić, dok je Mihael Jurčić uvršten u najbolju ekipu.

Milan Pintar se pokazao najboljim igračem svoje ekipe te je uvršten u najbolju ekipu turnira u 2011. godištu.

Veoma smo ponosni na ove kontinuirane uspjehe naših ekipa te ovim putem svima i čestitamo.