Dječjem vrtiću Pahuljica i OŠ dr. Jure Turića donirali smo 26 spužvastih rukometnih lopti.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku pomoći Dječjem vrtiću Pahuljica i OŠ dr. Ture Turića (oboje iz Gospića), kao i njihovim ispostavama i donirati im spužvaste rukometne lopte primjerene dobi djece koji će ih koristiti, te se na taj način zahvaliti na dosadašnjoj suradnji. Radi se o loptama koje u našem spremištu stoje više godina, ali su korištene samo nekoliko puta budući trenerima ne odgovaraju za odrađivanje treninga.

Dječjem vrtiću Pahuljica iz Gospića donirali smo 13 lopti za koje se nadamo da će im koristiti za sportske aktivnosti. Navedene lopte biti će raspoređene i u njihove ispostave u Karlobagu, Perušiću i Ličkom Osiku.

Osnovnoj školi dr. Jure Turića iz Gospića također smo namijenili 13 komada spužvastih lopti kako bi pomogli učiteljima da što kvalitetnije odrade svoje satove TZK-a. Nekoliko lopti biti će upućeno i učiteljima i učenicima područnih škola u Ličkom Novom, Bilaju, Smiljanu i Brušanima.

 

Uvijek smo sretni kada možemo napraviti neko dobro djelo, a posebno kada je ono namijenjeno djeci i onima kojima je zaista potrebno.