Dugi niz godina Rukometni klub „Gospić“ prisutan je na društvenim mrežama putem Facebook grupe, Instagram profila te web stranice. U prvom dijelu 2023. godine, u želji približavanja mlađim generacijama, otvoren je i Tik tok profil, a u ljetnoj pauzi između sezona 2022./2023. i 2023./2024., Facebook grupu Rukometni klub „Gospić“ zamijenio je modernijom Facebook stranicom istoga naziva.

Cilj medijskog djelovanja kluba je kroz Internet kanale približiti rukomet i cjelokupni rad kluba široj populaciji. Isto tako, na taj način, svi rezultati, događanja i važne informacije ostaju dostupne i zabilježene zauvijek.

Želja osoba zaduženih za medijski prostor bila je učiniti određeni odmak od ustaljenog djelovanja za što će, što se videouradaka tiče, od sezone 2023./2024., biti zadužena Marta Butković.

Marta je šesnaestogodišnja gimnazijalka koja je od svoje devete godine trenirala rukomet. U narednoj sezoni odlučila je završiti svoj rukometni put kao igračica, ali se stavila na raspolaganje u ostalim poslovima kluba. Protekle je sezone bila službeni fotograf na domaćim utakmicama, turnirima i ostalim aktivnostima kluba, a od ove sezone osvježiti će društvene mreže kluba (Facebook stranica, Instagram profil, Tik tok profil) raznim zanimljivim videouratcima.

Odlično je ovo osvježenje medijskog prostora kluba, a činjenica kako je Marta sama ponudila svoju pomoć dodatno veseli upravu i trenere koji su osim ljubavi prema rukometu svom članovima usadili i ljubav prema Rukometnom klubu „Gospić“.

Marti želimo puno kreativnosti i ustrajnosti u radu.