Nastavak pozitivnog niza seniorske ekipe.

Seniori su u nedjelju, 8. studenog 2020. godine, u Puli igrali utakmicu 5. kola 2. HRL zapad i ostvarili novu pobjedu. Protivnik je bila ekipa Arene koja je pokazala kvalitetnu igru, pogotovo u prvih 30 minuta. Odlična igra naše ekipe u nastavku donijela nam je nastavak odličnih rezultata, četvrtu pobjedu u nizu i ostanak na 1. mjestu na ljestvici.

Utakmicu su u prvom poluvremenu obilježile brojne promjene rezultata gdje su se ekipe izmjenjivale u vodstvu. Odličan ulazak imao je naš Kolačević obranivši sedmerac u 2. minuti dok su Dželalija i Udiljak svojim pogotcima ekipu doveli u vodstvo 2:0. Veoma brzo domaćin serijom 3:0 prelazi u vodstvo koje Dželalija i Jelić novim pogotcima anuliraju. Ekipe su se izmjenjivale u vodstvu od jednog pogotka razlike do 17. minute kada zgodicima Jelića, Udiljka i Seferagića, te odličnim obranama Kolačevića odlazimo na 15:11. Mogli smo u tom periodu prelomiti utakmicu, no Suknaić i Cuculić ne uspijevaju realizirati dva protunapada i na odmor odlazimo pri vodstvu 19:18.

Domaćin pogotkom Buića poravnava rezultat na 19:19 kada kreće furioznih 20 minuta naših seniora. Izuzetno pokretljiva i agresivna obrana na čelu sa Suknaićem i Udiljkom, te odličnim Kolačevićem na golu omogućila nam je brojne kontre i polukontre. Prednost je iz minute u minutu bila sve veća, a opasnost je dolazila sa svih strana (Suknaić (4), Jelić (4), Dželalija (3), Udiljak (1), Sakić (1), Cuculić (1), Seferagić (1)).

Deset pogodaka prednosti u 51. minuti omogućila je treneru Paveliću brojne izmjene, a svoju priliku su iskoristili i T. Milković i Maras s po 2 postignuta pogotka.

Konačna pobjeda rezultatom 40:31 i odlična igra dala je ekipi dodatno samopouzdanje pred domaću utakmicu s RK Ogulin.

Uz odličnog Kolačevića na golu koji je bio podrška ekipi tijekom cijele utakmice istakli su se Jelić s 11, Dželalija s 8, Sakić i Suknaić s po 4, te Cuculić s 3 pogotka.