Pokažimo humanitarno srce Gospića.

Nakon uvjerljive domaće pobjede protiv RK Zadar 1954 i tijesnog gostujućeg poraza od MRK Kozala seniori na domaćem parketu igraju utakmicu 4. kola 1. HRL jug.

Utakmica protiv RK Balić-Metličić 07, na čelu koje je proslavljeni rukometaš Hrvatske Petar Metličić, igrati će se u subotu, 23. listopada 2021. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću s početkom u 19 sati, a imati će humanitarni predznak.

Rukometaši obiju ekipa podržati će akciju „Svi za Kiaru“, a ovim putem pozivamo i sve žitelje Gospića i okolice da dođu u dvoranu, napune tribine, daju svoj dobrovoljni prilog za Kiaru i ujedno glasnom podrškom podrže svoje rukometaše u borbi za novu pobjedu i još dva boda na svom kontu.

Prekrasnoj djevojčici Kiari (6 godina) dijagnosticiran je difuzni gliom središnje linije visokog gradusa (gradus IV). Lijek za ovu bolest je eksperimentalno liječenje u Americi za koje je potrebno sakupiti 5 miliona dolara.

Nadamo se da ćemo na krilima gledatelja i velikog srca Gospića prikupiti što više novca i na taj način olakšati obitelji djevojčice Kiare u financiranju troškova liječenja.

Osobama starijima od 12 godina ulaz u dvoranu je moguć uz COVID potvrdu ili uz predočenje negativnog testa, dok mlađima od 12 godina potvrde i testovi nisu potrebni.