Nakon održana dva regionalna okupljanja za dječake U15 slijedi Turnir regija koji će se  27. – 29. prosinca 2023. godine održati u Đurđevcu. Na turniru sudjeluju selekcije 7 regija, a u svakoj selekciji predstaviti će se 20ak najperspektivnijih dječaka rođenih 2008. i 2009. godine koje su svojim rukometnim vještinama, talentom i velikim trudom zaslužili mjesto među 140 najboljih u Hrvatskoj.

Gospićki rukometaši svojim su uspjesima godinama među najboljim ekipama u Hrvatskoj. Talent koji pokazuju, vrijednim i predanim treniranjem, kao i kvalitetnim radom trenera, profilirao je pojedine igrače u potencijalno vrhunske rukometaše. Prošlogodišnji poziv na Tunir regija, kao i poziv na okupljanje mlađe kadetske reprezentacije bili su dokaz kvalitete rada mladih Gospićana.

Svoje mjesto među 20 najkompletnijih igrača regije Rijeka, Kvarner, Karlovac, Gospić zaslužili su Andrej Stilinović, Mladen Marković, Karlo Korečić i Josip Ratković. Kvalitetom koju su pokazali kroz spomenute regionalne selekcije istaknule su ovu četvoricu kao rukometaše svijetle rukometne budućnosti.

Čestitke igračima, roditeljima i trenerima na ovom uspjehu koji je rezultat velikog truda i odricanja, te puno sreće i odlučnosti na turniru najboljih koji će ih, nadamo se, plasirati na popis izbornika, na popis reprezentacije.