Naši najmlađi članovi su u nedjelju, 16.12.2018. godine, na turniru u Opatiji ostvarili odlične rezultate.

Na turniru smo sudjelovali s oko 90 igrača podijeljenih u 10 ekipa (4 ekipe djevojčica i 6 ekipa dječaka) te osvojili dva prva i dva treća mjesta iako niti jedna ekipa nije bila u najjačem sastavu.

Prijepodne su se natjecale djevojčice kod kojih su se izostanci najviše osjetili, te smo u toj konkurenciji ostali bez zapaženijih uspjeha. Nešto manje uspješno prijepodne popravili su dječaci koji su se poslijepodne u svakoj kategoriji penjali na postolja.

Dječaci 2008. godišta su bez poraza osvojili zlatnu medalju. Mateo Jergović je proglašen najboljim igračem, dok je Ivan Borovac izabran u najbolju petorku turnira.

U konkurenciji dječaka 2009. godišta smo unatoč izostanku pola ekipe uspjeli osvojiti treće mjesto, a Josip Ratković je našao svoje mjesto u najboljoj petorci turnira.

Najuspješniji su bili dječaci 2010. godišta koji su osvojili prvo i treće mjesto. Prvo mjesto pripalo je ekipi koju su sačinjavala djeca grupa iz Gospića, dok su djeca grupa iz Udbine na svom prvom turniru osvojili odlično treće mjesto. Individualnim nagradama su nagrađeni Andrija Tomašić (najbolji igrač), Ivano Stručić (najbolja ekipa) i Domagoj Matošević (najbolja ekipa).

 

Dječacima i djevojčicama s Udbine je ovo bio prvi turnir na kojem su sudjelovali nakon ukupno 6 mjeseci treniranja, te im ovim putem čestitamo na velikom radu, trudu i uspjesima koje su ostvarili.