Nakon godine dana pauze nastavljamo s tradicijom organiziranja Rukometne večeri.

Zbog pojave virusa COVID-19 Rukometna večer u prosincu 2020. godine nije imala prilike doživjeti svoje deveto izdanje i ispratiti izuzetne rezultate kluba, no to je s odmakom uspješno odrađeno u petak, 2. srpnja 2021. godine, odnosno po završetku sezone 2020./2021. i povijesnog ulaska seniora u prvoligaško društvo.

Mjesto radnje je već tradicionalno bio The Highlander`s Pub s taktovima nezaobilaznog nam Gs Big Banda, a rezultat je bila, zbog epidemioloških mjera, kratka ali slatka fešta na otvorenom.

Okupljanje rukometaša počelo je već u 19, terasa puba se oko 20 polako počela puniti, a prve ritmove Gs Big Banda mogli smo čuti već od 20,30 sati. Pjesma za pjesmom, piće za pićem i atmosfera se polako zagrijavala. Bilo je tu plesa i pjesme, smijeha i zabave, sve u granicama dopuštenih epidemioloških mjera koje su bile dovoljne da nastavimo ovu već skoro desetljetnu tradiciju “feštanja s rukometašima” i priuštimo gradu još jednu feštu punu emocija i pozitivne energije.

Osim natpisa RK “GOSPIĆ”  kojim je bio ukrašen balkon terase puba, dodatni rukometni štih davale su majice s oznakama Rukometnog kluba “Gospić” koje su osim brojnih rukometaša imali i konobari na koje su svi prisutni imali najveće kritike.

Naime, zabraniti svirku i tjerati goste već nešto prije 24 sata nije bilo korektno ni prihvatljivo nikome pogotovo jer je ono najbolje tek trebalo slijediti. Šalu na stranu, hvala vlasnicima puba i zaposlenicima što su odgovorno podsjetili i držali se važećih epidemioloških mjera i unatoč svemu dopustili da još jedna večer rukometa dočeka svjetlo dana.

Posebno hvala svim ljudima koji su bili dio fešte i odlične atmosfere, s nadom da se dogodine vidimo u starom, opuštenijem izdanju.